Nieuws

Voetbalvoorspellingen Hans Kraay jr.

Voetbalvoorspellingen Hans Kraay jr.
Ook Hans Kraay jr, de succestrainer van FC Lienden, laat zijn licht schijnen over het nieuwe seizoen.Kampioen: Ajax, met Martin Jol, die haalt de zweep er wel over.Degradatie: RKC gaat er direct uit.
LIENDEN - Ook Hans Kraay jr, de succestrainer van FC Lienden, laat zijn licht schijnen over het nieuwe seizoen.Kampioen: Ajax, met Martin Jol, die haalt de zweep er wel over.Degradatie: RKC gaat er direct uit.
VVV en Roda JC spelen nacompetitie maar redden het.
Topscorer: Suarez, heeft zijn haar geknipt, hij gaat naar de zondagschool en zit niet meer op vallen.
Verrassing: FC Utrecht en NEC. En om niet iedereen in Arnhem chagrijnig te maken, want die hebben het al niet zo op Lienden begrepen: Vitesse gaat het net in het linkerrijtje eindigen.
Beste speler: Ik hoop op Sulejmani, maar hij kostte 16,2 miljoen euro en raakte geen pepernoot. Meneer heeft nu 3,5 kilo overgewicht. Ze hadden hem weg moeten sturen, maar toch wordt hij de beste speler.
Vitesse of NEC: NEC 8e, Vitesse 9e.
Gelders talent: Leuk dat Hofs terug is en ik verwacht ontieglijk veel van Santi Kolk en let op Vleminckx, een leuke Vlaamse kop en eentje die vliegtuigen uit de lucht kopt. Dat past in dat stoere Gelderland.
Promotie: De Graafschap moet terug, anders kunnen ze bij mij aankloppen.
AGOVV: Ik hoor goede berichten. Met Postma en Bot gaan ze er achter niet meer als gevulde koeken invliegen.
FC Lienden: Als we niet naar de topklasse gaan, hebben we gefaald. WKE, Achilles en De Treffers zijn de eerste drie, wij moeten nummer vier zijn. Wij hebben geen Messi of Maradona, maar wel John van Loenhout.