Nieuws

NEC trekt Zweedse spits Fejzullahu aan

NIJMEGEN - NEC heeft de Zweed Erton Fejzullahu voor vier jaar gecontracteerd.De van oorsprong Kosovaarse topscorer van de Zweedse tweede divisie is 21 jaar.
Fejzullahu kwam uit voor Mjällby en scoorde dit seizoen 13 doelpunten in 14 wedstrijden.
De aanvaller is enthousiast over zijn transfer. "In Nederland wordt altijd aanvallend gedacht en offensief gespeeld. Voor jonge aanvallers een ideale leerschool om jezelf als speler te ontwikkelen en te verbeteren. Ik hoop op plaatsing voor de Europa League", laat Fejzullahu weten.
"NEC werkt met veel jonge spelers en die filosofie staat me zeer aan. Gedurende de afgelopen week heb ik een indruk gekregen van NEC, van Nijmegen, van het stadion en van een aantal mensen dat er werkt. Een warme club met behulpzame en vriendelijke mensen", vindt de aanvaller.
"Ondanks de interesse uit Zweden, Denemarken en van andere Nederlandse clubs, voelde NEC goed aan en ik hoop hier mooie tijden te gaan beleven. Ik weet dat NEC onlangs Europees heeft gespeeld tegen onder meer Tottenham Hotspur en Udinese, die tijd wil ik met de club opnieuw gaan beleven!”