Politie

Knokken op de vluchtstrook, inwoner Didam naar ziekenhuis

De politie kwam met meerdere auto's op de knokpartij af.
De politie kwam met meerdere auto's op de knokpartij af. © Rens Hulman/News United
DEVENTER - Een inwoner van Didam (53) is na een verkeersruzie dinsdagmiddag op de A1 bij Deventer naar het ziekenhuis gebracht. Dat bevestigt de politie. Een meisje van 17 uit Den Haag en een man uit Naaldwijk (20) zitten vast.
Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. "We weten niet precies wat er is gebeurd", zegt een politiewoordvoerder. "Vermoedelijk is er een handgemeen op de vluchtstrook in de richting van Apeldoorn geweest."

Poging tot doodslag

Met vier eenheden kwamen agenten op de melding van de verkeersruzie af. Op Facebook spreekt de politie van Deventer van poging tot doodslag. "Personen zijn uitgestapt en er heeft een worsteling plaatsgevonden", schrijven de agenten.
De vechtersbazen reden in een grijze personenauto en een geel bedrijfsbusje. De politiewoordvoerder kon woensdag niet zeggen wie in welke auto zat.
De politie denkt dat passerende weggebruikers de ruzie dinsdag op de A1 rond 15.45 uur hebben gezien, aangezien het op dat moment druk was op de weg. De politie hoopt dat weggebruikers beelden met hun dashcam hebben gemaakt en die ter beschikking willen stellen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!