Gemeente West Maas en Waal

Winkelmedewerkster drukt op alarmknop, overvaller vlucht

© politie/Bureau GLD
BENEDEN-LEEUWEN - Een man probeert op klaarlichte dag een sigarenzaak te overvallen aan de Zandstraat in Beneden-Leeuwen. Hij heeft een mes bij zich.
Een en ander vindt plaats op vrijdag 9 oktober. Er zijn een paar mensen in de winkel. De man wacht tot hij alleen is met de winkelmedewerkster.
Bekijk de beelden, de tekst gaat eronder verder.
Winkelmedewerkster drukt op alarmknop, overvaller vlucht
De overvaller lijkt te schrikken wanneer de medewerkster op de knop van het stille alarm drukt, want daardoor klinkt gezoem in de winkel. Hij loopt de winkel uit.
De overvaller blijkt voor zijn daad enige tijd buiten te hebben gestaan. Hij wordt vastgelegd op beveiligingsbeelden. Politiewoordvoerder Sven Strijbosch: "Hij heeft drie minuten buiten gestaan en dat is iemand misschien opgevallen."
Weet jij meer over deze overval, neem dan contact op met de tiplijn van de politie op 0800-6070. Indien je anoniem wenst te blijven kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Het zaaknummer is 2020480483. Je kunt ook dit tipformulier op politie.nl invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!