Instellingen

Politie weet wie piepjonge grafvernieler in Aalten is

Het jochie vernielde een graf in Aalten. Foto ter illustratie: Pixabay
Het jochie vernielde een graf in Aalten. Foto ter illustratie: Pixabay
AALTEN - De politie heeft de identiteit achterhaald van het jongetje dat een graf in Aalten heeft vernield. De opmerkelijke getuigenoproep werd dinsdag massaal gedeeld.
Het jongetje richtte de vernieling waarschijnlijk vorige week zaterdag al aan op de begraafplaats aan de Varsseveldsestraatweg. De politie had beelden van het jochie, dat hoogstens een jaar of 11 zou zijn, maar slaagde er niet in om hem op te sporen.
Dat is nu dus wel gelukt. De politie vertelt verder niets over de identiteit van het jongetje. “We pakken de zaak verder op”, klinkt het woensdag. 

Geen namen

Het publiek wordt bedankt voor het massale delen. De politie vroeg dinsdag met klem geen namen te noemen als mensen het signalement zouden herkennen, omdat het om een jong jongetje gaat.
De politie ging ervan uit dat hij in groep 5, 6 of 7 van de basisschool zit. Hij kan uit Aalten komen, maar daar ook in het weekend op familiebezoek zijn geweest.
 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!