Gemeente Arnhem

Drugsnetwerk opgerold, bijna 100.000 euro aan contant geld gevonden

Een van de in beslag genomen auto's
Een van de in beslag genomen auto's © politie
ARNHEM - Na maanden onderzoek naar drugshandel heeft de politie de afgelopen periode zeven verdachten aangehouden. Hiermee denkt de politie een drugsnetwerk met een grote afzetmarkt in Arnhem en omgeving te hebben opgerold. Bij doorzoekingen troffen agenten veel harddrugs, contant geld en dure spullen en voertuigen aan.
Maandag zijn in Arnhem-Zuid mannen van 27 en 28 jaar opgepakt. Ze worden verdacht van dealen in drugs. In hun woningen troffen agenten in totaal meer dan 60.000 euro aan contant geld aan. Daarnaast zijn meerdere telefoons, een auto en een bromfiets in beslag genomen.
Op dezelfde dag vielen agenten een woning in Velp binnen. Daar werd een 44-jarige man aangehouden. Ook hij wordt verdacht van het dealen in drugs. In zijn woning werden meerdere attributen gevonden waarmee drugs wordt gewogen, versneden en verpakt. Ook werd een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. Deze woning werd vermoedelijk gebruikt als locatie om drugs te versnijden.

Drugsdealersnetwerk Duiven en Zevenaar

De politie kreeg in hetzelfde onderzoek informatie over een drugsdealersnetwerk in Duiven en Zevenaar en omgeving. Dit leidde op 15 oktober tot de aanhouding van mannen van 22, 23, 24 en 28 jaar uit Veenendaal, Zevenaar en Arnhem. 
Op locaties in Tolkamer en Zevenaar verrichte de politie doorzoekingen. Daarbij ontdekten agenten een grote handelshoeveelheid cocaïne en 35.000 euro aan contant geld. Ook werden luxe goederen zoals sieraden en meerdere voertuigen in beslag genomen.
De politie gaat verder met het onderzoek. Mogelijk leidt dit tot nieuwe doorzoekingen en aanhoudingen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!