Nieuws

Oudere man zwaar mishandeld door vijf jongeren

De hulpdiensten moesten de man ter plaatse reanimeren.
De hulpdiensten moesten de man ter plaatse reanimeren. © Persbureau Heitink
ARNHEM - Een groep van vijf jongeren heeft woensdagavond een oudere man zwaar mishandeld. Dat gebeurde op de Spijkerstraat in Arnhem, ter hoogte van de Prins Hendrikstraat. De man werd zo zwaar mishandeld, dat hij onwel raakte en ter plaatse gereanimeerd moest worden.
De mishandeling gebeurde rond 21.15 uur. Wat de aanleiding is geweest, is niet bekend. Het slachtoffer is volgens een videocorrespondent in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Op de plek van de mishandeling bleef een fiets achter, die mogelijk van het slachtoffer is. De omgeving is ruim afgezet voor onderzoek.
Een man is in Arnhem op straat door vijf jongens mishandeld en door hulpdiensten gereanimeerd.
De politie is op zoek naar de daders en heeft via Burgernet een signalement verspreid van de vijf. Ze waren in het zwart gekleed en één van hen droeg een witte trui met capuchon. De groep rende na het voorval weg in de richting van station Arnhem Velperpoort. Donderdagochtend leverde dat nog geen aanhoudingen van verdachten op.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!