Nieuws

We hebben een winnaar! Nico uit Apeldoorn wint 'Raad waar het over gaat'

Het goede antwoord levert Nico een bedrag van 310 euro op.
Het goede antwoord levert Nico een bedrag van 310 euro op. © Pixabay
APELDOORN - Nico van de Haar uit Apeldoorn heeft dinsdagochtend het radiospel 'Raad waar het over gaat' gewonnen. In de radio-uitzending van Rob Kleijs kwam hij met de winnende naam op de proppen: Hanneke Groenteman.
Spel 7 in de reeks van 'Raad waar het over gaat' begon op maandag 21 september. Sindsdien deden luisteraars in totaal 43 pogingen om het goede antwoord te geven. Uiteindelijk was het Nico die dinsdagochtend als winnaar uit de bus kwam met zijn antwoord.
Tot maandag dacht Nico dat we op zoek waren naar Frans Timmermans. De vijfde tip die maandag werd gegeven ('knolraap, lof, schorseneren en prei') deed hem echter van gedachten veranderen en voor Hanneke Groenteman kiezen. En dat was goed! Het winnende antwoord levert Nico een bedrag van 310 euro op.
Luister het fragment terug:

Nieuw spel

Vanaf woensdag kan er weer gespeeld en gebeld worden voor een nieuwe editie van 'Raad waar het over gaat'. Bellen naar 0800 - 345 0 345 kan in de uitzending van Op de Koffie (10.50 uur) en in Gelderland Muziekland (14.45 uur).
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!