Nieuws

Stront op snelweg A50 na crash vrachtwagen

Stront op de A50 bij Hattem.
Stront op de A50 bij Hattem. © Stefan Verkerk/NewsUnited
HATTEM - De snelweg A50 tussen de afslag Hattem en Hattemerbroek ligt woensdagochtend vol met stront. Een vrachtwagen met duizenden liters mest lag, nog onbekende oorzaak, uren op zijn kant.
De vrachtwagenchauffeur reed over de A50 vanaf Apeldoorn richting Zwolle toen hij bij de afslag Hattem in de berm terecht kwam. De vrachtwagen reed het bord van knooppunt Hattemerbroek kapot en daarna kantelde het voertuig. Daarbij is een grote hoeveelheid mest uit de vrachtwagen gestroomd.
Bekijk de video. De tekst gaat eronder verder.
A50 vol met stront na crash vrachtwagen

Rijstrook dicht

Rijkswaterstaat heeft de rechterrijstrook afgesloten. Ook de toerit bij afslag Hattem voor verkeer richting Zwolle was afgesloten. Om 08.00 uur werd de weg vrijgegeven, de toerit richting Hattem bleef nog wel dicht.
Het bergen van de vrachtwagen heeft enkele uren geduurd. Er zijn nog wel altijd opruimwerkzaamheden bezig. Daardoor stond er rond 07.30 uur al vijf kilometer file bij knooppunt Hattemerbroek.
De vrachtwagenchauffeur liep geen letsel op. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!