Nieuws

Nijmeegse boswachter Tim wint Televizier-Ster Jeugd

Tim Hogenbosch op de rode loper voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala 2020.
Tim Hogenbosch op de rode loper voorafgaand aan het Gouden Televizier-Ring Gala 2020. © ANP
NIJMEGEN - Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, heeft donderdagavond de Televizier-Ster Jeugd in de wacht gesleept. Hij deed dat met de Beestenbrigade, een tv-programma voor kinderen over dieren en natuur.
Hij deed dat met zijn tv-programma de Beestenbrigade, een serie voor kinderen van 6 en 7 jaar over natuur en dieren. De boswachter die het programma presenteert, is een van de populairste boswachters op sociale media; op Twitter heeft hij ruim 31.000 volgers.
Hogenbosch komt uit Lent en werkt als boswachter in de regio Nijmegen. De andere genomineerde kinderprogramma's waren H3l en Dropje.
Behalve Hogenbosch viel ook Martien Meiland in de prijzen. De inwoner van Hengelo mocht de Televizier-Ster Talent in ontvangst nemen.
De ster van Chateau Meiland was samen met Bram Krikke en Holly Mae Brood genomineerd. Vorig jaar won Meiland nog de Gouden Televizier-Ring met zijn tv-programma.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!