Instellingen

Wat vind jij: breng je gevonden geld naar de politie?

© Pixabay
Een familie uit Kinderdijk (Zuid-Holland) heeft een enorm geldbedrag gevonden in het huis van een overleden familielid. Zij waarschuwden direct de politie. Wat vind jij, breng je gevonden geld naar de politie of houd je het zelf?
Afgelopen vrijdag werd de politie gealarmeerd door vrienden van de 66-jarige man, toen ze al enige tijd geen contact meer met hem konden krijgen. De politie ging poolshoogte nemen en trof hem levenloos aan. Onderzoek wees uit dat het om een natuurlijk overlijden ging.
De familie van de man vond enkele dagen later een groot geldbedrag in de woning en waarschuwde opnieuw de politie. Het ging om ruim 330.000 euro en een grote som in een vreemde valuta. De politie onderzoekt nu of de man het geld 'gewoon' heeft gespaard of op een illegale wijze heeft verkregen.
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!