Nieuws

Gelderse Top 100 is van start met Feest DJ Maarten

Feest DJ Maarten en radiopresentator Eric van den Berg.
Feest DJ Maarten en radiopresentator Eric van den Berg. © Omroep Gelderland
Op zaterdag 7 november zendt Radio Gelderland voor de veertiende keer de enige echte Gelderse Top 100 uit. Dé lijst met de populairste nummers van artiesten met Gelderse roots en zangers en zangeressen woonachtig in de muzikaalste provincie van Nederland. De stemlijst is vandaag geopend, dus geef jouw favorieten nu door!
De stemlijst kan de hele maand oktober ingevuld worden via www.degeldersetop100.nl. Natuurlijk kan er gekozen worden uit bekende toppers, zoals Normaal, Suzan & Freek en Rob de Nijs. Maar er kan uiteraard ook gestemd worden op aanstormend talent, denk aan Laura van Kaam uit Dinxperlo of Lorenine uit Hedel. Kun je niet kiezen? Bekijk dan onze Gelderse Top 100 lijst op Spotify voor inspiratie.
DJ Maarten opende de stemming. De tekst gaat verder onder de video
Gelderse Top 100 is van start met Feest DJ Maarten

Word ambassadeur

Wil je ambassadeur worden van jouw favoriete artiest? Start dan met actievoeren via social media en zorg dat zoveel mogelijk mensen een stem uitbrengen! Deel jouw actie via radio@gld.nl en win een unieke portrettekening van jou en je favoriete artiest, gemaakt door kunstenares Paula Mathijssen.

Deel jouw top 3

Na het stemmen kun je met één klik op de knop gemakkelijk en snel jouw top 3 delen via Facebook. En dat niet alleen; onder de inzenders verloten wij namelijk Gelderse gadgets. Wil jij kans maken? Stem dan nu op jouw favorieten!
De Gelderse Top 100 is geopend door niemand minder dan Feest DJ Maarten. Vanaf nu kan er de hele maand oktober gestemd worden via www.degeldersetop100.nl. De officiële lijst van de Gelderse Top 100 is te horen op zaterdag 7 november vanaf 07.00 uur op Radio Gelderland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!