Gemeente Nijmegen

Overvaller houdt winkelmedewerker onder schot

© politie/Bureau GLD
NIJMEGEN - De politie zoekt de overvaller van een supermarkt aan de Willemsweg in Nijmegen. De man richt daarbij een pistool op een medewerker.
De overval vindt plaats op maandag 13 juli, rond 8.15 uur. Terwijl de overvaller het wapen richt op de winkelmedewerker eist hij geld uit de kassa.
Hij dwingt de medewerker het geld in een tas te stoppen. Wanneer de overvaller vindt dat de buit groot genoeg is, grijpt hij de tas en loopt de winkel uit.
Volgens de politie is de verdachte na de overval in de richting van de Tollensstraat gerend. De politie hoopt dat omstanders meer over de vluchtroute kunnen vertellen.
Bekijk de beelden goed en als je de politie kunt helpen, omdat je de dader herkent of andere informatie hebt, bel dan de tiplijn: 0800-6070. Bellen met Meld Misdaad Anoniem kan via 0800-7000. Vergeet het zaaknummer niet door te geven: 2020325086. Ook is er een digitaal tipformulier.
Overvaller houdt winkelmedewerker onder schot
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!