Nieuws

VIDEO | Chronisch zieke Carlijn krijgt verrassing van haar leven

Bron: eigen foto
Bron: eigen foto
HUISSEN - Haar 22ste verjaardag is er één om nooit meer te vergeten. Carlijn uit Huissen is erg ziek. Het lichtpuntje in haar leven is haar grote idool: André Hazes jr. Carlijn werd maandag door Hazes en vele anderen verrast.
De moeder van Carlijn wilde haar verjaardag dit jaar extra bijzonder maken. Bij Gelderland helpt deed ze een oproep voor spullen van André Hazes jr.. Ze hoopte op een poster, foto met handtekening of een petje.
Tekst gaat verder onder de video:
André Hazes signeert de banner speciaal voor Carlijn
De reacties stroomden binnen. Carlijn kreeg van een vriendinnengroep een kaartje aangeboden voor een concert in Aalten, met speciale toegang tot de VIP-ruimte.
Iemand anders bood een sjaal en hoed van heel Holland zingt Hazes, weer anderen kwamen met lieve gebaren, zoals een verjaardagskaartje, een ritje met een riksja of een bezoekje aan een paard.

'Lieve schat'

De oproep ontging ook de zanger zelf niet. Hij werd door tal van fans op de oproep geattendeerd. En dat kon hij natuurlijk niet onbeantwoord laten. Hij signeerde een banner van zijn concert van afgelopen zaterdag en maakte daar een filmpje van: ''Lieve schat, het album stuur ik ook naar je toe. We gaan zoveel mogelijk naar je opsturen''.
Presentatrice Xandra Rakier van Gelderland Helpt kwam het pakket, de banner van 2,5 meter hoog en het filmpje maandagmiddag afleveren bij het huis van Carlijn in Huissen. 
Carlijn is overdonderd door verrassing van André Hazes jr.
De jarige job was helemaal overdonderd en geroerd. "Dat is wel heel mooi. Daar ga ik plek voor maken." Haar moeder leest voor wat Hazes erop schreef: ''Voor Carlijn, veel liefs André Hazes.''

Leef!

"Carlijn luistert de hele dag naar Hazes, het meezingen en meeneuriën is voor mij het mooiste geluid van de wereld", aldus moeder Trudi Polman. Zijn muziek sleept haar de dag door.
"Carlijn is erg moe, vaak ziek, slaapt veel. Ze heeft geen werk, geen vriendinnen en geen dagbesteding. Kleine lichtpuntjes geven kwaliteit aan haar leven. Haar motto is: Leef! Pak de mooie dingen van de dag, heb die hoop, Leef!"
Die hit van Hazes werd vanmiddag dan ook voor haar gedraaid op Radio Gelderland.
Gelderland Helpt is een platform van Omroep Gelderland waarbij hulp gevraagd en gegeven wordt. Door middel van radio, tv, internet en social media geeft Gelderland Helpt bekendheid aan de vragen, oproepen of het aanbod van Gelderlanders.

Gelderland Helpt is te vinden op:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!