Gemeente Heerde

Dode in Heerde is vrouw (66), zoon aangehouden

HEERDE - De overleden persoon die door de politie rond middernacht werd aangetroffen in een woning in Heerde, is de 66-jarige bewoonster van dat huis. Haar 45-jarige zoon werd aangehouden.
Aan de Korte Heegde komen laat op de avond meerdere politie-eenheden aan, later zien omstanders mensen in witte pakken. Een speciale forensische unit wordt opgetuigd, de omgeving afgezet.
Dode in Heerde is vrouw (66), zoon aangehouden

Thuiswonende zoon

Toegestroomde buurtbewoners zien hoe de politie een persoon meeneemt. Het blijkt te gaan om de 45-jarige zoon van de vrouw, die op hetzelfde adres woont.
Buurtbewoners die Omroep Gelderland spreekt, geven aan dat de politie donderdag al eens aan de deur stond, maar tevergeefs. Er zou in de afgelopen tijd wel vaker politie aan de deur hebben gestaan; sommigen spreken van aanhoudend huiselijk geweld. 
Locoburgemeester van Heerde Yasmine Cegerek noemt het 'erg treurig en verdrietig', maar wil verder niet op de details ingaan.De politie doet onderzoek, benadrukt zij.  
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!