Nieuws

Ongelukken blokkeren verkeer Apeldoorn, Doetinchem en Nijmegen

De ravage bij Doetinchem.
De ravage bij Doetinchem. © NewsUnited / 112 Achterhoek
DOETINCHEM - Op verschillende plaatsen in Gelderland blokkeerden ongelukken maandagmorgen belangrijke opritten en toegangswegen. Door gekantelde vrachtwagens waren de opritten van de A18 bij Doetinchem-Oost en de A50 bij Apeldoorn-Noord geblokkeerd, in de richting van Arnhem. Verkeer richting Nijmegen stond vast door een ongeluk in Nijmegen.

Doetinchem

Bij Doetinchem-Oost kwam de oprit naar de A18 richting Arnhem bezaaid te liggen met puin uit een gekantelde vrachtwagencombinatie op het kruispunt in de Terborgseweg. De oprit raakte volledig geblokkeerd, net als de weg van Doetinchem naar Ulft.
De chauffeur van de vrachtwagen is volgens een correspondent gewond geraakt, en naar het ziekenhuis gebracht met een ambulance. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van het ongeluk is.

Apeldoorn

Ook de oprit naar de A50 richting Arnhem bij Apeldoorn-Noord raakte geblokkeerd. Een auto is daar vol op een vrachtwagen gereden, meldde een correspondent. De vrachtwagen wilde vanaf Apeldoorn de A50 richting Arnhem op, de auto kwam vanaf de A50 en wilde richting Apeldoorn. De kruising raakte daardoor volledig geblokkeerd. Verkeer kon slechts over 1 rijstrook passeren, waardoor verkeer vanuit Apeldoorn niet de A50 op kan.
Het ongeluk in Apeldoorn.
Het ongeluk in Apeldoorn. © NewsUnited / Rens Hulman

Nijmegen

Door een verkeersongeval op de Sint Canisiussingel in Nijmegen liep het verkeer op de Waalbrug vast, meldde politiemeldkamer centralist Paul Koetsier op Twitter. Inmiddels rijdt het overal weer.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!