Nieuws

Man slaat op buschauffeuse in

ARNHEM - De politie is op zoek naar een man die meerdere keren op een buschauffeuse heeft ingeslagen. Dat deed hij omdat ze niet wilde gaan rijden, de man had geen vervoersbewijs.
Het gebeurt bij halte GelreDome in Arnhem. Al bellend doet de man alsof hij op zoek is naar zijn vervoersbewijs en zegt tegen de chauffeuse dat ze moet gaan rijden. Ze weigert dat en de man begint te schelden. 
De chauffeuse roept de centrale op en wacht. De man gaat onder de ketting door - die hangt vanwege de coronacrisis - en probeert haar te intimideren. Daarna trekt hij de bril van haar gezicht en wil er vandoor gaan. De vrouw probeert hem te stoppen, maar dan draait hij om en slaat de chauffeuse meerdere keren. Vervolgens rent hij weg.
Het gaat om een licht getinte man met grote donkere ogen. Hij is tussen de 20 en 30 jaar oud, heeft een normaal postuur en is ongeveer 1 meter 80. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas, een bordeaux rode sweater met buidelzak en een capuchon. Onder de capuchon droeg hij een pet of een muts. Hij had ook een bordeaux rode broek met zwarte sneakers aan.
Helpt u mee de dader van deze brute mishandeling te vinden? Als u informatie heeft, bel dan met 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kunt u hier het tipformulier invullen.
Zaaknummer: 2020213881.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!