Nieuws

Zoektocht naar vermiste Dennis Schoonhoven (25) gaat vandaag verder

Een team was zaterdag met honden op zoek.
Een team was zaterdag met honden op zoek. © Persbureau Heitink
APELDOORN - Dennis Schoonhoven (25) uit Apeldoorn is nog steeds spoorloos. Ook een zoekactie met speurhonden bij park Zuidbroek in Apeldoorn bleef zaterdag zonder resultaat. Op de geplande zoekactie van vandaag komen veel positieve reacties, al is nog niet te zeggen hoeveel mensen deelnemen.
Een team van Stichting Reddingshonden RHWW kamde zaterdag met negen mensen en zeven honden park Zuidbroek in Apeldoorn uit. Dat ligt niet ver van de instelling van waaruit Dennis woensdagochtend verdween.
De moeder van de vermiste Dennis deed vrijdag een emotionele oproep om vrijwilligers te vinden voor een grootschalige zoekactie van vandaag. Daarop komen veel positieve reacties, maar volgens Coördinatie Platform Vermissing is pas vanochtend te zeggen hoeveel deelnemers er zijn. 
In verband met de coronamaatregelen krijgen deelnemers het verzoek zelf een mondkapje mee te nemen. De zoekactie begint om 11.00 uur en aanmelden is nog mogelijk.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!