Nieuws

Broers niet langer verdacht in moordzaak Shelley Bosch

Broers niet langer verdacht in moordzaak Shelley Bosch.
Broers niet langer verdacht in moordzaak Shelley Bosch. © Omroep Gelderland
EDE - De twee broers die werden aangehouden na de dood van de 22-jarige Shelley Bosch uit Ede zijn geen verdachte meer in de zaak. Dat laat het Openbaar Ministerie weten.
Shelley Bosch werd op 23 juni na een 112-melding door de politie dood aangetroffen in haar woning aan de Jan Th. Tooroplaan in Ede. Ze was met een groot aantal messteken gedood.

Tonnie E. is enige verdachte

De twee broers waren daar aanwezig samen met Tonnie E., de vriend van Shelley. E. wordt als enige ervan verdacht dat hij Shelley om het leven heeft gebracht. 
Een van de advocaten van de twee broers gaf meteen al aan dat zij bij de woning aan waren gekomen nadat het drama zich had voltrokken, en dat zij niet als daders maar als getuigen gezien moesten worden. Zij zouden ook degene zijn geweest die alarm hadden geslagen. 
De rechtszaak tegen Tonnie E. begint op 5 oktober. Op die datum staat een pro forma-zitting gepland. Wanneer de zaak inhoudelijk behandeld wordt is nog niet duidelijk. Mogelijk wordt verdachte Tonnie E. nog onderzocht in het Piet Baan Centrum.
Het OM wil hier voorlopig nog geen uitspraken over doen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!