Nieuws

Vrachtwagenchauffeur in coma na grote brand in Doesburg

Vrachtwagenchauffeur in coma na grote brand in Doesburg.
Vrachtwagenchauffeur in coma na grote brand in Doesburg. © Roland Heitink
DOESBURG - Een vrachtwagenchauffeur heeft in de nacht van woensdag op donderdag ernstige brandwonden opgelopen bij een grote brand in Doesburg. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.
Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.
Vrachtwagenchauffeur in coma na grote brand in Doesburg
Rond 02.20 uur werd de chauffeur wakker en kon nog net op tijd zijn cabine verlaten, waarna hij alarm sloeg. Toch raakte hij ernstig gewond. Volgens betrokkenen rond het bedrijf is de chauffeur naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht en wordt hij daar in coma gehouden.
Toen de brandweer aankwam stond het hele voertuig, inclusief trailer in lichterlaaie. De truck stond geparkeerd tussen twee bedrijfspanden, waarvan het vuur was overslagen naar één van de gebouwen. De vlammen waren metershoog.
Rond 03.45 uur kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. De schade aan twee gebouwen is groot.
De vrachtwagen is volledig verwoest.
Het onderzoek naar de oorzaak van de brand loopt nog, meldt een politiewoordvoerder donderdagmiddag. Er worden getuigen gehoord, beelden bekeken en er wordt forensisch onderzoek gedaan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!