Nieuws

Crash na achtervolging in 's Heerenberg

© still uit video van tipgever Jeroen
'S-HEERENBERG - In 's Heerenberg is zondagavond een auto op een geparkeerde auto gecrasht, dat gebeurde na een achtervolging door de politie. De inzittenden sloegen daarna op de vlucht, maar de politie kon even later toch een man van 26 jaar uit Utrecht en een 32-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats aanhouden.
De politie werd om 23.00 uur in Wehl door een melder getipt, dat er 'een verdachte auto op een beveiligingscamera was gezien'. De politie zag de auto even later op de Beekseweg rijden en wilde de inzittende controleren. Daarop ging de auto er plankgas vandoor.
De auto reed keihard door Kilder en vervolgens vanaf Zeddam naar ’s Heerenberg. Op de Groenestraat in ’s Heerenberg crashte de auto op een geparkeerde auto, waarna de inzittenden wegvluchtten.
Agenten renden er achteraan en hielden hen kort daarna aan. De mannen werden opgepakt voor onderzoek en in de auto vond de politie inbrekersgereedschap.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!