Nieuws

Zeven spelers De Treffers in quarantaine na vakantie

De club overlegt met de GGD.
De club overlegt met de GGD. © Omroep Gelderland
GROESBEEK - Zeven spelers van voetbalclub De Treffers uit Groesbeek moeten in quarantaine. Deze spelers zijn onlangs teruggekeerd van een vakantie op Ibiza. Een van hen is besmet geraakt met het coronavirus.
De tweededivisieclub laat weten dat de besmette speler veertien dagen in quarantaine is geplaatst. De andere zes spelers, die ook op vakantie waren, zijn negatief getest. Maar zij gaan de komende dagen wel in quarantaine en blijven onder toezicht van de club.
De besmetting hoeft overigens niet op Ibiza te zijn opgelopen. Het kan zijn dat de speler het virus eerder al heeft opgelopen, zegt de GGD Gelderland-Zuid.

Geen wedstrijden

Het bestuur van De Treffers is in overleg met de GGD om verdere maatregelen voor andere selectiespelers, staf en spelers verder af te stemmen. Om elk risico te vermijden heeft het bestuur besloten om alle trainingen en wedstrijden van het eerste elftal en Onder-21 team tot en met woensdag te schrappen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!