Nieuws

Man bewusteloos geschopt in Nijmegen, getuigen gezocht

De mishandeling vond plaats op Plein 1944.
De mishandeling vond plaats op Plein 1944. © Omroep Gelderland
NIJMEGEN - Een 55-jarige Nijmegenaar is vrijdagavond gewond geraakt door een zware mishandeling op Plein 1944 in Nijmegen. De man verloor het bewustzijn door een trap tegen het hoofd. De politie is nu op zoek naar een groep jongeren die na het incident de benen nam.
De mishandeling gebeurde iets voor middernacht. De Nijmegenaar werd na een woordenwisseling belaagd en kreeg onder meer een elleboogstoot en een trap tegen het hoofd. Meerdere jongeren uit de groep waren daarbij betrokken, aldus de politie.
De jongeren zijn vermoedelijk tussen de 16 en 25 jaar oud. Na het incident gingen ze ervandoor. Om hoeveel daders het precies gaat, kan de politie nog niet zeggen.

Oproep voor getuigen

De politie vraagt mensen die vrijdagavond rond middernacht iets meekregen van de mishandeling om zich te melden. Ook gemaakte beelden met de mobiele telefoon of door bewakingscamera's of videodeurbellen zijn welkom. Melden kan via de gratis tiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!