Nieuws

Duitse politie deelt nieuwe informatie én foto van vermist meisje in grensstreek

De Duitse politie gaf deze foto van het meisje vrij.
De Duitse politie gaf deze foto van het meisje vrij. © Polizei NRW Kleve
EMMERICH AM RHEIN - De Duitse politie heeft vrijdag nieuwe informatie naar buiten gebracht van het zestienjarige meisje dat sinds woensdag wordt vermist. Ook is een foto vrijgegeven van de spoorloze tiener, van wie wordt vermoed dat ze suïcide heeft gepleegd.
Van het meisje uit Kleve werd sinds woensdag niets meer vernomen. Op Facebook is in zowel het Duits als het Nederlands een oproep gedaan aan het publiek. Getuigen vonden haar fiets, sokken, schoenen en rugzak woensdag al aan de Rijnoever in Emmerich. Mogelijk is ze bewust de Rijn in gegaan om haar leven te beëindigen.
In eerste instantie werd gemeld dat ze een wit t-shirt droeg, maar inmiddels is duidelijk dat het shirt blauw moet zijn met rode en witte horizontale banen. Meldingen die zijn binnengekomen bij de politie hebben vooralsnog niet geleid tot haar terugkeer.
Wil je met iemand praten over zelfdoding? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie: bel 113 of gratis 0800-0113 of via 113.nl 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!