Instellingen

Bestuurder rijdt verkeersregelaar aan en slaat op de vlucht

De verkeersregelaar werd aangereden op de Zuiderzeestraatweg in Wezep.
De verkeersregelaar werd aangereden op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. © Stefan Verkerk / News United

WEZEP - Een onbekende bestuurder heeft donderdagmiddag een verkeersregelaar aangereden op de Zuiderzeestraatweg in Wezep. Daarna is de bestuurder doorgereden. De politie is nu op zoek naar de auto met twee inzittenden.

De aanrijding gebeurde rond 12.30 uur. De politie laat weten dat het om een rode of bruine cabriolet gaat, van een onbekend merk, met daarin twee personen. Hun leeftijd ligt naar schatting tussen de 55 en 70 jaar. In welke richting de auto verder reed, is niet bekend.

Volgens een videocorrespondent ging er een incident aan de aanrijding vooraf. De automobilist zou boos zijn geweest dat doorrijden geen optie was en daarop de verkeersregelaar hebben uitgescholden. Daarna volgde de aanrijding.

Verkeersregelaar naar ziekenhuis

De verkeersregelaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en de politie kamde in de uren die volgden de buurt uit.

Wie iets gezien heeft of tips heeft over de aanrijding van de verkeersregelaar, wordt gevraagd direct 112 te bellen. De politie houdt de zaak in onderzoek.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!