Nieuws

Omstanders houden 'vluchtende bestuurder met kegel' tegen na ongeluk Arnhem

Door de klap brak een lantaarnpaal af.
Door de klap brak een lantaarnpaal af. © Persbureau Heitink
ARNHEM - In hartje Arnhem heeft de politie een man aangehouden die volgens omstanders probeerde te vluchten na een fors verkeersongeluk met twee auto's in het centrum. Bij het ongeluk rond 23.50 uur op het kruispunt van de Weerdjesstraat met de Vossenstraat, raakte niemand gewond.
Door de klap brak een lantaarnpaal af. Omstanders zeiden dat zij met een aantal mensen een van de bestuurders tegenhielden, die vreselijk zou hebben gestonken naar alcohol en die zich uit de voeten wilde maken.
De brandweer, meerdere politie-eenheden en twee ambulances kwamen naar het ongeval. De politie wilde niet bevestigen of de man probeerde te vluchten, maar hield de bestuurder wel aan wegens dronken rijden. De man heeft geblazen, wat een hoog alcoholpromillage opleverde.
In zijn auto zijn lagen ook drankflessen van alcoholische dranken. De andere automobilist is in de ambulance gecontroleerd, maar was niet gewond.
De officier van justitie gaat kijken wat er met de zaak moet gebeuren. Intussen is de man weer vrijgelaten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!