Nieuws

Meilandjes begonnen met verhuizing naar Achterhoek

HENGELO - Het lijkt erop dat de familie Meiland begonnen is aan hun verhuizing naar onze provincie. Bij hun nieuwe optrekje in het Achterhoekse Hengelo is een grote verhuiswagen gespot waar meubels uitgeladen werden.
De vrachtwagen is van een transportbedrijf uit Noordwijkerhout, een Zuid-Hollands dorp naast Noordwijk. Daar komt de familie Meiland oorspronkelijk vandaan.  
Bekijk hier het huis van de Meilandjes. De tekst gaat verder onder de video. 
Meilandjes begonnen met verhuizing naar Achterhoek
Wanneer de Meilandjes in het huis trekken, is niet duidelijk. Moeder Erica Renkema zei eerder tegen Omroep Gelderland dat de familie pas na het vakantieseizoen wil vertrekken uit Frankrijk, waar de familie nu nog woont. Daar bestiert ze een bed & breakfast in een kasteel. In het nieuwe stulpje in Hengelo zullen geen gasten worden ontvangen.

Nieuw seizoen, twee keer per week

Eerder deze week werd via het Instagram-kanaal van SBS6 bekend dat er een vierde seizoen komt van Chateau Meiland, de realitysoap rondom de excentrieke familie. De soap wordt vanaf eind augustus twee keer per week uitgezonden. 
Bekijk de bekendmaking hier. De tekst gaat verder onder de video. 
In februari van dit jaar maakten de Meilandjes bekend dat ze vertrekken uit het Franse dorp Beynac en dat ze hun bed & breakfast Chateau Marilleaux willen verkopen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!