Nieuws

Politie beloont jongetje na scheldpartij van volwassen man

De jongen poseerde trots in de auto.
De jongen poseerde trots in de auto. © Politie Arnhem-Noord / Facebook
ARNHEM - Een jongetje uit de wijk Arnhem-Noord is beloond voor zijn onverschrokkenheid. Tijdens een politiecontrole waar hij niet bij betrokken was riep hij enthousiast iets naar de agenten, waarna hij van een andere man de volle laag kreeg. De politie trakteerde hem even later op een inkijkje in de echte politiewagen.
Agenten controleerden zaterdagochtend op de Rosendaalsestraat een man met een stapel oud ijzer. Daarbij bleek dat de man nog een aantal bekeuringen open had staan. Terwijl de politie met hem bezig was dook in de deuropening achter hen een jongetje op met politiepet. Hij zei dat hij later ook graag agent wilde worden.
De man die gecontroleerd werd kafferde daarop het jongetje uit. De agenten lieten dat niet onbestraft en corrigeerden de man ter plaatse, laat de Politie Arnhem-Noord weten via Facebook. De jongen mocht daarna in de politieauto kijken. Bovendien kreeg hij een speciale beer van de agenten.
"Hij vertelde niet geschrokken te zijn en dat als hij later groot was een stoere politieman wilde worden. Je bent welkom, vriend!", aldus de politie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!