Nieuws

Patrick Vroegh: 'Ik ga voor een basisplaats bij Vitesse'

ARNHEM - Patrick Vroegh wil dit seizoen een vaste plaats in de basis afdwingen. De middenvelder kijkt daarbij vooral naar zichzelf en zijn eigen ontwikkeling.
"We trainen lekker lang en lekker pittig", aldus Patrick Vroegh over de eerste twee weken in de voorbereiding. "Wat ik vooral merk is dat de intensiteit en de manier van druk zetten erg hoog ligt en dat bevalt me goed."
Vroegh heeft in mei zijn contract met Vitesse met 3 seizoenen verlengd en kreeg daarmee de beloning voor een goed eerste seizoen. Hij maakte zijn debuut onder Slutsky in de met 4-0 gewonnen uitwedstrijd tegen VVV en stond er vervolgens direct toen hij bij FC Twente uit in de basis mocht beginnen.

Trainer overtuigen

"Dat was het moment waarop het voor mij allemaal begon en daar ben ik nog steeds blij en dankbaar voor dat dat op dat moment is gebeurd en nou moet ik daarop verder gaan bouwen."
Dat verder bouwen moet komend seizoenen leiden tot vaste plaats in de basis. "Dat begint bij mezelf, door te laten zien wat ik kan. Ik moet me blijven ontwikkelen en de trainer overtuigen van mijn kwaliteiten."