Nieuws

Duo ramt vier auto's en mishandelt fietser in Nijmegen

De politie heeft twee personen aangehouden na het incident in Nijmegen.
De politie heeft twee personen aangehouden na het incident in Nijmegen. © Politie Nijmegen
NIJMEGEN - Twee mensen hebben donderdagmiddag een flinke ravage aangericht in Nijmegen. Ze zaten in een auto, die op de Heyendaalseweg vier andere auto’s ramde. Ook kreeg een passerende fietser klappen. Dat meldt de politie.
De auto’s hebben flinke schade opgelopen, laat een woordvoerder weten. Het voertuig van de daders is inmiddels weggesleept.
De twee personen zijn na het incident aangehouden. Het is nog onduidelijk waarom ze de ravage hebben aangericht. “We hebben wel vermoedens, maar die zijn we nu aan het onderzoeken”, aldus de zegsman.

Op zoek naar belangrijke getuige

De politie is nog op zoek naar de fietser, die op de Heyendaalseweg werd mishandeld. Hij fietste waarschijnlijk voorbij toen het duo uitstapte en werd daarbij geslagen. 
Dat leidde volgens de politie tot een handgemeen, waarna de man is doorgefietst. “We komen graag met hem in contact, omdat hij een belangrijke getuige kan zijn”, zegt de woordvoerder.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!