Nieuws

Met navigatie door het ZGV, nooit meer verdwalen.

© Archief Omroep Ede
EDE - Ziekenhuis Gelderse Vallei is 65.000 m2 groot, de weg vinden is dan soms erg lastig en verdwalen is dan best mogelijk. Volgens het ziekenhuis: "Verdwalen is er vanaf nu niet meer bij. Bezoekers en patiënten vinden voortaan altijd de weg door middel van een navigatietool binnen de MijnZGV-app, het patiëntenportaal van het ziekenhuis".

Foto's

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede heeft een navigatietool binnen hun MijnZGV-app. Patiënten en bezoekers kunnen hiermee door het hele ziekenhuis navigeren. De MijnZGV-app toont foto’s die de route laten zien naar de juiste afdeling of polikliniek. Wanneer u een afspraak heeft in het ziekenhuis vindt u deze terug in de app. Bij de afspraak staat een locatie die u kunt aanklikken. Als u deze locatie aanklikt ziet u uw route naar de precieze locatie van uw afspraak. Zo vindt u heel gemakkelijk de weg in het ziekenhuis.

App

De MijnZGV-app is een beveiligde, online omgeving waarin patiënten hun ziekenhuisafspraken kunnen bekijken, hun gegevens kunnen inzien en vanaf nu dus ook een navigatietool vinden. Op dit moment is het nog niet mogelijk om uw medisch dossier in te kijken via de app. Dit kan al wel op de desktopversie van MijnZGV. Op de app kan alleen worden ingelogd via de Digid.