Nieuws

Wedstrijden Vitesse live op lokale omroepen

© RTV Arnhem
ARNHEM - RTV Arnhem, Favoriet FM en Studio Rheden zenden komend seizoen de wedstrijden van Vitesse live uit. Het gaat om een integraal radio-verslag van alle wedstrijden van de eredivisionist.
Het is voor het tweede seizoen dat de wedstrijden live via de kanalen van RTV Arnhem en Favoriet FM worden uitgezonden, maar Studio Rheden sluit zich daar komend seizoen bij aan. "Het is een mooie stap voor iedereen die bij de uitzendingen betrokken is. In het afgelopen seizoen hebben wij al nauw samengewerkt met Favoriet FM en zat de presentator soms in Zevenaar en soms bij ons in de studio", aldus Eelco Walraven, hoofdredacteur van RTV Arnhem.
Het streven is om al vanaf de eerste oefenwedstrijd aanwezig te zijn. "Het is nog niet helemaal duidelijk of we bij oefenwedstrijden tegen PSV en ADO Den Haag aanwezig kunnen zijn in verband met het toepassen van de corona maatregelen, maar wij gaan er vanuit dat dat goed komt."
Als voorbereiding op het nieuwe seizoen is hij ook aanwezig geweest bij de eerste twee trainingen waarop de media welkom was. "Het is een beetje vreemd om zo te werken. Eerder waren de trainingen openbaar, nu stelt Vitesse ons een keer in de week in de gelegenheid om een training bij te wonen, maar gezien de situatie kan dat nu eenmaal niet anders."