Nieuws

Wat vind jij: Ben jij bang voor een tweede coronagolf?

© Pixabay
ARNHEM - Veel landen hebben te maken met een tweede coronagolf en de kans dat het virus ook in Nederland weer oplaait, is groot. Daarom bereiden burgemeesters zich voor op regionale lockdowns, die ingaan als het coronavirus zich weer uitbreidt.
Volgens de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls "moeten we te allen tijden in waakstand blijven". Samen met andere burgemeesters besprak hij maandag de corona-aanpak in het wekelijkse Veiligheidsberaad. In landen als Kroatië, Spanje en Portugal spreken ze al van een tweede golf en ook Nederland moet hier rekening mee houden.
Met een regionale lockdown zou voorkomen kunnen worden dat het coronavirus door het hele land wordt verspreid. Hoe zo'n regionale lockdown er precies uit komt te zien, weten de burgemeesters nog niet.
Wat vind jij, ben jij bang voor een tweede coronagolf? Laat het ons weten en stem!
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!