Nieuws

TERUGKIJKEN | We vieren toch de Vierdaagsefeesten

Beeld via Vierdaagsefeesten
Beeld via Vierdaagsefeesten
NIJMEGEN - Hoewel er dit jaar geen Vierdaagsefeesten zijn, kun je het Vierdaagsefeestengevoel wel thuis beleven. Ons 'Vierdaagsefeesten met Omroep Gelderland' geeft kleur aan deze week van juli, met een afwisselend programma vol muziek. Kijk de aflevering van dag 1 hier terug.
Via Facebook en onze YouTube-pagina kun je meekijken naar de Vierdaagsefeesten. In deze uitzending onder meer Vierdaagsefeesten-directeur Leo Weterings te gast en treedt de Nijmeegse band 4B2M op. 
Bekijk hier de eerste Vierdaagsefeestavond terug. 
Tot en met vrijdag kun je genieten van artiesten die anders op de podia van het grootste evenement van Nederland zouden hebben gestaan. Zo feest je mee met Jeffrey Heesen, Brace, 4B2M (met o.a. Rocco van De Staat), Sven Ratzke en Pedro Luis & his Cuban Experience.
Tussen de optredens door vertellen interessante gasten als Sinan Can, de burgemeester en nachtburgemeester over hun gevoel van en ervaringen met de Vierdaagsefeesten.
Ook heeft elke uitzending een speciale bijdrage van de stadsdichter en een anekdote van Hein Fokker, die je een kijkje achter de schermen gunt. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!