Nieuws

Avond4daagse Heerde Home Edition groot succes

HEERDE - De Home Edition van de Avond4daagse Heerde is een enorm succes. Afgelopen dinsdag werden de medailles uitgereikt aan het groepje met de 125e deelnemer. Dit waren Mike Melenhorst 1e keer, Chanel Dirim 4e keer, Inez Berghorst 6e keer, Jesse de Vos 6e keer en Calvin Harm 7e keer. Zo is de commissie Avond4daagse Heerde van de Skeeler Klub Oost Veluwe (SKOV) toch nog druk met het afleveren van de medailles. Inmiddels is de teller al opgelopen richting de 150 deelnemers. En let wel…..deelnemen kan nog steeds tot 31 augustus.
De Avond4daagse Home Edition is een initiatief  van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN) in samenwerking met eRoutes en de organisatoren van wandelvierdaagse ’s zoals de Skeeler Klub Oost Veluwe.
Met de Home Edition krijgen kinderen maar ook volwassen wandelaars  de gelegenheid toch een eigen Avond4daagse te lopen. Niet in grote groepen maar bijv. met een vriendje, vriendinnetje, ouders, verzorgers, opa’s en oma’s. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 1 juni en 31 augustus 2020.
Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven. En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Zelfs vanuit je eigen vakantieomgeving.
Omdat de deelname landelijk een enorm succes is, kan en wordt niet gecontroleerd wanneer iemand zijn of haar wandelingen heeft afgerond. Medailles worden daarom zo veel als mogelijk door de organisatie van de avond4daagse thuis afgeleverd met het verzoek aan ouders/verzorgers deze aan de kinderen te overhandigen na het afronden van de wandelingen.
Opgeven voor de avond4daagse home edition kan via www.avond4daagse.nl   maar ook via de site van het Skeelerhuus,  http://skeelerhuus.nl/avond-4-daagse/.