Nieuws

Vriend van vermoorde Shelley uit Ede nog zeker drie maanden vast

Onderzoek bij de woning van Shelley.
Onderzoek bij de woning van Shelley. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De 23-jarige man uit Ede die wordt verdacht van moord of doodslag op zijn 22-jarige vriendin Shelley, blijft nog zeker 90 dagen vastzitten. Dat heeft de raadkamer van de Arnhemse rechtbank donderdag besloten.
De Edese vrouw werd op 23 juni dood gevonden in haar appartement aan de Jan Th. Tooroplaan. Op haar lichaam zijn meerdere messteken aangetroffen.
"Ze is toegetakeld als een beest in een slachthuis", stelde haar diepbedroefde moeder, na het zien van het levenloze lichaam van haar kind. Het Openbaar Ministerie heeft inmiddels bevestigd dat Shelley is omgekomen door messteken. 

Andere verdachten vrijgelaten

Behalve de 23-jarige Edenaar werden bij de bewuste woning ook twee broers uit Ede en Wageningen aangehouden. Zij werden twee dagen later vrijgelaten en hebben hoogstwaarschijnlijk niets met de dood van Shelley te maken.
Op 2 juli is het slachtoffer gecremeerd. Familie en vrienden vormden een erehaag voor haar met witte rozen, 'net als bij Lady Diana', zo had haar moeder gevraagd.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!