Nieuws

Doorrijder zwaar ongeval Arnhem heeft zich nog niet gemeld

De kruising van de Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad.
De kruising van de Rijkerswoerdsestraat en het RijnWaalpad. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De automobilist die dinsdagavond een fietsster aanreed in Arnhem, heeft zich ondanks een oproep van de politie nog niet gemeld.
De politie dreigde woensdag camerabeelden openbaar te maken, in de hoop de bestuurder snel te vinden. Maar tot dusver is de identiteit van de doorrijder nog niet bekend, laat een woordvoerster donderdagmiddag weten. Volgens haar is het onderzoek nog in volle gang.

Vrouw zwaargewond

De automobilist reed woensdag door na een botsing met de fietsster op de kruising van de Rijkerswoerdsestraat en het Rijnwaalpad in Arnhem. Het 33-jarige slachtoffer bleef zwaargewond achter.
De vrouw liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder van de Opel bekommerde zich niet om haar; de man of vrouw reed zonder te stoppen door in de richting van Huissen.
Als de bestuurder zich niet meldt, is de kans groot dat er camerabeelden van de Opel worden vrijgegeven. Daarop is onder meer te zien dat er een witte hond op de achterbank zit.

Vaker ongevallen

In april vorig jaar deed zich op de kruising een dodelijk ongeluk voor. Een 66-jarige fietser uit Bemmel kwam daarbij om het leven. Het slachtoffer botste op een auto.
De man reed op een elektrische fiets die 45 kilometer per uur kan.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!