Nieuws

Wie is de 'Beste Gelderse voetballer aller tijden'?

Omroep Gelderland is op zoek naar de beste Gelderse voetballer aller tijden.
Omroep Gelderland is op zoek naar de beste Gelderse voetballer aller tijden. © Omroep Gelderland
Omroep Gelderland is op zoek naar de 'Beste Gelderse voetballer aller tijden'. Gelderland heeft vele internationals en topspelers gekend, maar wie was de beste?
Er zijn elf Gelderse voetballers genomineerd. Hun namen worden de komende dagen bekendgemaakt. Vanaf woensdag 15 juli worden de kandidaten iedere dag geportretteerd. Dat gebeurt online en in het radioprogramma Op De Koffie, dagelijks om 10.35 uur.

Vakjury

Over een week kunt u op een van hen stemmen. De stem van het publiek telt voor 50%. De andere 50% wordt bepaald door een vakjury, bestaande uit Martin Esveld, voormalig stadionspeaker van Vitesse, Jan Lamers, archivaris van De Graafschap en Leen Looijen, die nog in de Raad van Commissarissen van NEC zit. Ook de genomineerde spelers zelf mogen punten uitdelen.
Vervolgens worden de punten bij elkaar opgeteld en dan wordt op vrijdag 24 juli bekend wie de beste Gelderse voetballer aller tijden is.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!