Instellingen

Gemaskerd duo op de vlucht na schietpartij in Beuningen

Zwaargewonde na schietpartij in Beuningen.
Zwaargewonde na schietpartij in Beuningen. © Roland Heitink/Persbureau Heitink

BEUNINGEN - In het centrum van Beuningen is maandagochtend een schietincident geweest. Daarbij is één gewonde gevallen die werd gereanimeerd, meldt de politie. Twee mannen met bivakmutsen zijn op de vlucht geslagen.

De schietpartij vond rond 8.30 uur plaats op de kruising van de Burgemeester Geradtslaan en Thorbeckeplein. Meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De toedracht van de schietpartij is nog niet bekend. De recherche en forensische opsporing doen onderzoek, laat een woordvoerder weten. De politie heeft het gebied ruim afgezet.

Op de vlucht

De politie heeft na het schietincident een Burgernetmelding verspreid. Daarin wordt gesproken over twee daders, die vermoedelijk in een Volkswagen-busje zijn gevlucht. Het busje is crèmewit van kleur.

De mannen zijn lichtgetint en dragen allebei een bivakmuts. Het is niet duidelijk welke kant ze op zijn gereden. De politie roept mensen op zelf geen actie te ondernemen als ze het duo zien, maar contact op te nemen met de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!