Nieuws

Wat vind jij: blijf jij bij de lokale ondernemer kopen?

© Pixabay
ARNHEM - De coronacrisis zorgt bij veel ondernemers voor financiële problemen. Maar de lokale bakker, slager en groenteboer zagen hun winst aan het begin van de crisis juist stijgen. Meer mensen zochten hen op voor de wekelijkse boodschappen. Hoe gaat dat nu?
Eén van de oorzaken van de stijging was de drukte in de supermarkt. Veel mensen zagen die drukte niet zitten en verkozen de lokale winkelier boven een grote keten. Ook boden de winkeliers extra service, zoals het gratis aan huis bezorgen ongeacht wat en hoeveel je bestelt. Op dit moment gaan de zaken bij hen nog steeds goed, maar de vraag is of de klanten in de toekomst lokaal blijven kopen. 
Wat is jouw koopgedrag? Koop je lokaal? Of heb je het aan het begin van de crisis wel gedaan, maar ga je nu weer voor het gemak van de supermarkt? Laat het ons weten en stem! 
UPDATE: Er kan niet meer gestemd worden. 
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!