Nieuws

Zoon Tim Cornelisse tekent contract bij Vitesse

Enzo Cornelisse tekent zijn contract bij Vitesse.
Enzo Cornelisse tekent zijn contract bij Vitesse. © Vitesse
ARNHEM - De 17-jarige Enzo Cornelisse, de zoon van oud-Vitesse-verdediger Tim Cornelisse, heeft zijn eerste contract getekend bij de Arnhemse club. De verdediger tekent voor twee jaar, met optie voor een extra seizoen.
Cornelisse speelde het afgelopen seizoen onder trainer Theo Janssen in Vitesse-19. Daar maakte hij een goede indruk. Datzelfde geldt voor middenvelder Daan Huisman (17). Hij tekende vrijdag ook voor twee seizoenen met optie voor nog een seizoen.
Daan Huisman tekent zijn contract, tekst gaat verder na de foto:

Foto: Vitesse
Centrale verdediger Enzo Cornelisse kan zijn geluk niet op. 'Ik ben er heel blij mee dat ik aan mijn tiende seizoen begin bij Vitesse en nu zelfs een contract heb mogen tekenen. Ik blijf keihard werken om mijn doel te halen: debuteren bij Vitesse.'
Tot slot tekende ook de 16-jarige Espen van Ee een contract voor drie jaar. Technisch directeur Johannes Spors is blij dat de drie talenten zijn vastgelegd. 'Het is altijd een goed signaal voor de voetbalacademie als jongens een contract tekenen. Maar het echte harde werk begint nu eigenlijk pas echt voor Enzo, Daan en Espen.'
Espen van Ee. Foto: Vitesse
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!