Nieuws

Hoe Gelders ben jij? Speel mee en win een DAB+-radio!

'Hoe Gelders ben jij?' is op 6 juli voor het eerst op Radio Gelderland.
'Hoe Gelders ben jij?' is op 6 juli voor het eerst op Radio Gelderland. © Omroep Gelderland
We spelen deze week iedere werkdag het radiospel 'Hoe Gelders ben jij?' Test je Gelderse kennis en wie weet ga jij er vandoor met een DAB+-radio!
Het radiospel Hoe Gelders ben jij? wordt gespeeld tijdens Lunchpauze, met Jasper Lindner en Thuis in Gelderland, met Frank van Dijk. 

Hoe werkt het?

Tijdens het spel staan twee kandidaten telefonisch tegenover elkaar. Aan beide deelnemers wordt dezelfde Gelders gerelateerde vraag gesteld, waarbij we aan beiden vragen om zoveel mogelijk antwoorden te noemen. De deelnemer die de meeste antwoorden denkt te kunnen noemen, start de wedstrijd.
Hij of zij krijgt hiervoor één minuut de tijd. Als het lukt om het genoemde aantal binnen de tijd te noemen, dan is deze deelnemer de winnaar van de DAB+-radio. Lukt het niet om het aangegeven aantal te noemen, dan wint de tegenpartij.
Lijkt het jou leuk om je Gelderse kennis op de proef te stellen? Geef je dan nu op via radio@gld.nl (vermeld je naam en telefoonnummer) en wie weet spreken wij jou in de radio-uitzending!
Lees voor deelname even goed de spelregels en de algemene actievoorwaarden
Het radiospel Hoe Gelders ben jij? wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Digitale Radio.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!