Wat vind jij

Wat vind jij: kunnen slippers en korte broek op kantoor?

© ANP
Deze woensdag is waarschijnlijk de eerste, echt hete dag van de voorspelde hittegolf. Het kan volgens WeerPlaza wel 30 graden worden. Velen passen daar dan de kleding op aan, ook op het werk. Hoe ga jij daar mee om?
Met dergelijke tropische temperaturen is het logisch de kleding aan te passen om niet oververhit te raken. Een wat luchtiger blouseje of een korte broek is dan prettig om te dragen. Op sommige werkplekken is het niet eens mogelijk; een korte broek of teenslippers aan op een bouwplaats is niet erg verstandig. 
Bij veel kantoor-bedrijven is het protocol simpel: naar kantoor moeten mannen een lange broek aan. Vrouwen mogen wel een rok dragen. Voor beiden geldt wel: altijd dichte schoenen aan, want iemands tenen zien 'kan echt niet'. Maar er zijn ook zat kantoren waar er helemaal niks geschreven is over een dresscode voor het werk en mag men het helemaal zelf weten. Wat vind jij, moeten slippers en een korte broek kunnen op kantoor? Stem mee! 
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op WhatsApp of stuur een mail: omroep@gld.nl!