Nieuws

Wat vind jij: houd jij je nog steeds aan de coronaregels tijdens het winkelen?

© ANP
Klanten houden zich steeds minder aan de coronaregels in winkels, zeggen winkeliers. Er wordt geen anderhalve meter afstand gehouden volgens winkeliers, en men komt niet meer alleen shoppen. Hoe gedraag jij je in de winkel?
Uit een enquête van Detailhandel Nederland blijkt dat shoppers het niet meer zo nauw nemen met de regels, die sinds maart gelden. 
'Uiteraard zijn we blij dat er gewinkeld kan worden, maar funshoppen is nog echt niet aan de orde. We willen wel dat mensen met een veilig en prettig gevoel kunnen winkelen', zegt adjunct-directeur Bert van Steeg tegen de NOS.
Ook geven winkeliers in de enquête aan dat klanten gaan discussiëren als ze aangesproken worden op de regels, of soms zelf agressief worden. Daarom roept Van Steeg op om de regels te blijven respecteren. Hoe gedraag jij je momenteel in de winkel? Hou jij je nog aan de regels?
UPDATE: Je kunt niet meer stemmen op deze stelling, deze is gesloten.
Laat horen wat jij ervan vindt op Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!