Nieuws

Arnhemse Culturele Uitnacht live op internet

ARNHEM - Het is sinds een paar jaar vaste prik in Arnhem: in de langste nacht van het jaar in december kan je genieten van wat Arnhem te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur. Nu is er voor het eerst een zomerse editie, tijdens de kortste nacht van het jaar: de Kortste (Uit)nacht.
Via het internet kan de Kortste (Uit)nacht vanuit huis bekeken worden. De kunstenaars willen zo zichtbaar blijven in deze coronatijd.
Om toch het gevoel te creëren dat je 'erbij had moeten zijn' is de digitale Uitnacht maar één nacht te bekijken via internet. Het programma bestaat uit livestream-events, presentaties, films en podcasts.

Gevarieerd aanbod

Zo presenteert Introdans samen met GoShort een aantal korte dansfilms, geven het Museum Arnhem en het Nederlands Openluchtmuseum een sfeerimpressie van hun nieuwste exposities en neemt Plaatsmaken je mee de werkvloer op.
Het online programma duurt de hele avond en wordt om middernacht afgesloten vanuit Rozet. De Kortste (Uit)nacht kan zondagavond via arnhemseuitnacht.nl bekeken worden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!