Nieuws

Stunt gaat gruwelijk mis: 19-jarige man dood in Zevenaar

Bij een ongeluk in Zevenaar is zaterdagavond een 19-jarige man uit Velp overleden. Een stunt met een winkelkarretje pakte compleet verkeerd uit. © Jordi Deckert
ZEVENAAR - Bij een ongeluk in Zevenaar is zaterdagavond een 19-jarige man uit Velp overleden. Een stunt met een winkelkarretje pakte compleet verkeerd uit.
Het ongeluk gebeurde op de Voltastraat. Jongeren maakten een karretje vast aan een auto en reden daarmee rond. Dat ging echter gruwelijk mis, bevestigt de politie ter plaatse. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.
Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder. 
Stunt gaat gruwelijk mis: 19-jarige dood in Zevenaar
Hulpdiensten probeerden de 19-jarige na het ongeluk te reanimeren. Dat bleek tevergeefs.
De Voltastraat werd na het onderzoek afgesloten. Zondagochtend herinneren alleen markeringen op het wegdek aan het ongeval. Verder is het er stil, met alleen af en toe een passerende auto met nieuwsgierige inzittenden. 
De plek van het ongeval zondagochtend.
Bij een ongeluk in Zevenaar is zaterdagavond een 19-jarige man uit Velp overleden. Een stunt met een winkelkarretje pakte compleet verkeerd uit. © Omroep Gelderland
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!