Nieuws

Zoekactie naar man die niet thuiskwam na feestje

Zoekactie naar de vermiste man.
De politie is zaterdagochtend hard op zoek naar een 47-jarige man bij recreatieplas Bussloo. Hij is vrijdagavond rond 22.45 uur voor het laatst gezien. Hij was volgens de politie na een feestje vertrokken richting huis, maar daar kwam hij niet aan. © Pim Velthuizen
WILP - De politie is zaterdagochtend hard op zoek naar een 47-jarige man bij recreatieplas Bussloo. Hij is vrijdagavond rond 22.45 uur voor het laatst gezien. Hij was volgens de politie na een feestje vertrokken richting huis, maar daar kwam hij niet aan.
Omdat familieleden sinds gisteravond geen contact meer met hem kunnen krijgen, is de politie uitgebreid gaan zoeken. Dat is zaterdagmorgen vooral het geval geweest in de omgeving van Bussloo en Apeldoorn. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet.
De politie heeft bij recreatieplas Bussloo gezocht, omdat zijn telefoon daar voor het laatst uitgepeild kon worden. Het gaat om een blanke man die 1.87 meter lang is. Hij heeft grijzig haar en draagt een beige korte broek.
Hij was op pad met een oranje racefiets en droeg ook zwarte fietsschoenen. Zijn fiets is ook niet gevonden. 
Tekst gaat verder na de Facebookpost:
Mocht u de man gezien hebben, dan vraagt de politie om tips via het nummer 112.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!