Nieuws

NEC dicht bij akkoord met Belgisch talent De Wolf

NEC hoopt Mathias De Wolf binnenkort te verwelkomen in Nijmegen.
NEC versterkt zich met Mathias De Wolf. De achttienjarige middenvelder komt over van Club Brugge en gaat in Nijmegen de concurrentiestrijd op het middenveld aan. © ANP
NIJMEGEN - NEC versterkt zich met Mathias De Wolf. De achttienjarige middenvelder komt over van Club Brugge en gaat in Nijmegen de concurrentiestrijd op het middenveld aan.
De Wolf komt uit de jeugdopleiding van Club, maar van een debuut in het eerste elftal kwam het niet. Wel speelde hij afgelopen seizoen zeven wedstrijden in de UEFA Youth League, het Champions League-toernooi voor junioren. Daarin scoorde hij vier keer.
De Wolf is na Jordy Bruijn en Elayis Tavsan de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. Bruijn kwam over van SC Heerenveen en tekende voor drie seizoenen in De Goffert. Vleugelspits Tavsan, afkomstig van Sparta Rotterdam, verbond zich eveneens voor drie jaar aan de Nijmegenaren. Daarnaast heeft NEC nog belangstelling voor Edgar Barreto, die eerder al met succes voor de club uitkwam. 

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!