Nieuws

Onderhoudswerkzaamheden N308 Elburg-Wezep van 29 juni tot en met 23 oktober

Tussen 29 juni en 23 oktober 2020 werkt provincie Gelderland aan het groot onderhoud op de N308 tussen Elburg en Wezep en de aansluiting met de N763. De belangrijkste werkzaamheden zijn het vervangen van het asfalt op een deel van de rijbaan en het fietspad en het aanpassen van kruisingen, rotondes, bermen en verlichting.
WEZEP - Tussen 29 juni en 23 oktober 2020 werkt provincie Gelderland aan het groot onderhoud op de N308 tussen Elburg en Wezep en de aansluiting met de N763. De belangrijkste werkzaamheden zijn het vervangen van het asfalt op een deel van de rijbaan en het fietspad en het aanpassen van kruisingen, rotondes, bermen en verlichting.
Het werk gebeurt in verschillende fases na elkaar. De aannemer start in Wezep en eindigt in Elburg.

Bereikbaarheid

Tijdens asfalteringswerkzaamheden is doorgaand verkeer niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via de A28. Fietsers worden via lokale wegen omgeleid. Dit staat twee weken voor aanvang van het werk met borden aangegeven.

80-kilometerweg

De N308 is een verbindingsweg die vanaf de Eperweg (N309) door de kom van Oldebroek loopt en aansluit op de A28 bij Wezep. Het verkeer op deze weg moet veilig en vlot kunnen doorstromen. Daarom is de weg ingericht als 80 kilometer-weg met uitzondering van de bebouwde kom van Oldebroek.
U kunt voor actuele werkzaamheden ook kijken op Bereikbaar Gelderland.