Nieuws

Tientallen tips over katapultschutter die bedrijf in Wezep onder vuur nam

De politie heeft liefst 54 tips binnengekregen over het schieten op ramen van een bedrijf in Wezep. Het bedrijf Scheffer Groep aan de Rondweg is sinds april vorig jaar acht keer beschoten. Al die keren werden ruiten vernield met behulp van een katapult en loden kogeltjes.
WEZEP - De politie heeft liefst 54 tips binnengekregen over het schieten op ramen van een bedrijf in Wezep. Het bedrijf Scheffer Groep aan de Rondweg is sinds april vorig jaar acht keer beschoten. Al die keren werden ruiten vernield met behulp van een katapult en loden kogeltjes.
In het tv-programma Opsporing Verzocht werden dinsdagavond beelden van de beschietingen getoond. In het programma Bureau GLD is ook al uitgebreid stilgestaan bij de zaak.

Gouden tip

In totaal zijn er zo'n vijftig ruiten gesneuveld. De schade voor het bedrijf is opgelopen tot zeker 50.000 euro. De kosten worden niet meer door de verzekering gedekt.
Het bedrijf heeft een beloning van 5000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!